Nasi dietetycy
Filip Nowak
dietetyk kliniczny i sportowy
Dietetyk sportowy z pasji i zamiłowanie. Dietetyk kliniczny z wykształcenia. Absolwent dietetyki na Uniwersytecie Medycznym w Lublinie.
Systematycznie poszerza swoją wiedzę, aktywnie uczestnicząc w ponad 40 szkoleniach z zakresu dietetyki i suplementacji u najlepszych specjalistów w kraju. Prowadził liczne warsztaty i wykłady w klubach sportowych.
Specjalizuje się w pracy ze sportowcami i osobami aktywnymi fizycznie, wspierając w uzyskiwaniu lepszych wyników. Korzystając ze swojego doświadczenia i wiedzy z zakresu żywienia, pomaga pacjentom w zdrowej zmianie ich sylwetki i kształtowaniu trwałych nawyków żywieniowych. Prowadzi dietoterapię wspierając w poprawie zdrowia.
We współpracy z pacjentem ceni sobie indywidualne podejście i zaangażowanie, które przekłada się na długotrwałe efekty.
Prywatnie pasjonat sportów siłowych.
Filip Nowak
dietetyk kliniczny i sportowy
Dietetyk sportowy z pasji i zamiłowanie. Dietetyk kliniczny z wykształcenia. Absolwent dietetyki na Uniwersytecie Medycznym w Lublinie.
Systematycznie poszerza swoją wiedzę, aktywnie uczestnicząc w ponad 40 szkoleniach z zakresu dietetyki i suplementacji u najlepszych specjalistów w kraju. Prowadził liczne warsztaty i wykłady w klubach sportowych.
Specjalizuje się w pracy ze sportowcami i osobami aktywnymi fizycznie, wspierając w uzyskiwaniu lepszych wyników. Korzystając ze swojego doświadczenia i wiedzy z zakresu żywienia, pomaga pacjentom w zdrowej zmianie ich sylwetki i kształtowaniu trwałych nawyków żywieniowych. Prowadzi dietoterapię wspierając w poprawie zdrowia.
We współpracy z pacjentem ceni sobie indywidualne podejście i zaangażowanie, które przekłada się na długotrwałe efekty.
Prywatnie pasjonat sportów siłowych.
Magdalena Ber-Bargieł
dietetyk kliniczny
Jestem dietetykiem klinicznym, pasjonatką gotowania i racjonalnego odżywiania się. Zostałam absolwentką studiów licencjackich w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie oraz studiów magisterskich w Warszawskiej Uczelni Medycznej im. Tadeusza Koźluka. Swoje dotychczasowe doświadczenie zawodowe zdobywałam pracując jako dietetyk w przychodni lekarskiej w Warszawie. Obecnie działam stacjonarnie na terenie Krosna i jego okolic, a także prowadzę konsultacje dietetyczne w formie on-line.
Specjalizuję się głównie w zaburzeniach gospodarki węglowodanowej oraz lipidowej, w zaburzeniach hormonalnych, nietolerancjach oraz alergiach pokarmowych. Poza tym w obszarze mojej specjalizacji znajdują się również diety wegetariańskie, redukcyjne oraz temat żywienia kobiet ciężarnych i karmiących piersią.
Zawsze staram się dążyć do tego, aby zmiana nawyków żywieniowych na stałe weszła w życie każdego pacjenta. Chcę udowadniać, że zdrowe odżywianie wcale nie musi być nudne, jałowe czy wymagające ciągłego stania w kuchni.
Prywatnie jestem miłośniczką biegania oraz zapaloną czytelniczką.
Magdalena Ber-Bargieł
dietetyk kliniczny
Jestem dietetykiem klinicznym, pasjonatką gotowania i racjonalnego odżywiania się. Zostałam absolwentką studiów licencjackich w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie oraz studiów magisterskich w Warszawskiej Uczelni Medycznej im. Tadeusza Koźluka. Swoje dotychczasowe doświadczenie zawodowe zdobywałam pracując jako dietetyk w przychodni lekarskiej w Warszawie. Obecnie działam stacjonarnie na terenie Krosna i jego okolic, a także prowadzę konsultacje dietetyczne w formie on-line.
Specjalizuję się głównie w zaburzeniach gospodarki węglowodanowej oraz lipidowej, w zaburzeniach hormonalnych, nietolerancjach oraz alergiach pokarmowych. Poza tym w obszarze mojej specjalizacji znajdują się również diety wegetariańskie, redukcyjne oraz temat żywienia kobiet ciężarnych i karmiących piersią.
Zawsze staram się dążyć do tego, aby zmiana nawyków żywieniowych na stałe weszła w życie każdego pacjenta. Chcę udowadniać, że zdrowe odżywianie wcale nie musi być nudne, jałowe czy wymagające ciągłego stania w kuchni.
Prywatnie jestem miłośniczką biegania oraz zapaloną czytelniczką.